ВТОРИ МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР
CDI 1*, CDICh, CDIJ, CDIY, CDIYH

3-6 септември 2020, Царацово

За турнира

Програма на състезанието

Уважаеми състезатели, гости и приятели на конния спорт,

Добре дошли на престижното международно състезание по обездка. 

Удоволствие за нас е да ви посрещнем за втора поредна година в Царацово на престижното международно състезание по обездка, на база отговаряща на най-високите стандарти за качество и предоставяща модерни и комфортни условия за провеждането на международни спортни прояви. 

Надяваме се, че престижната международна проява ще оправдае в максимална степен гласуваното доверие и вложените усилия от една страна на организаторите, спонсорите и медийните партньори, както и на клубовете по конен спорт и състезателите. 

Предпоставка за успеха на състезанието е новия формат по който той ще се проведе с включена и отборна надпревара. Делегираното ни доверие от страна на Международната и Европейската федерации по конен спорт, да организираме за първи път в Европа този формат е свидетелство за отличната оценка, която това състезание получи в своето добютно издание през 2019 г. 

За обективното оценяване на състезателите в тази дисциплина е от особенно важност съсава на съдийската комисия. И тази година организационният комитет покани най-високо ниво съдии. 

Организационния комитет изказва специална благодарност за подкрепата на нашите спонсори. 

Нека си пожелаем незабравими мигове на спортно майсторство и триумф в спортната надпревара.