МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР
CDI 1*, CDICh, CDIJ, CDIY

7-9 юни 2019, Царацово

Съдийска комисия

Стивън Кларк

Великобритания

FEI 5* Олимпийски съдия по обездка, генерален съдия по обездка на FEI (Международната федерация по конен спорт) и един от най-уважаваните и търсени съдии по обездка в света.

Бил е председател на журито на Олимпийските игри в Лондон и на журито на Олимпийските игри в Рио.

Участвал е на всички големи шампионати във всички възможни категории, като и на финалите на световната купа, европейските първенства, световните и олимпийските игри.

Той е носител на наградата „Куинс“ за специални заслуги към британския конен спорт през 2011 г.

Мария Звонимирова Тодоровска

България

FEI 3* международен съдия по обездка

FEI треньор по обездка ниво 3.

FEI лектор, регионален отговорник за Централна и Източна Европа по линия на Олимпийска солидарност за обучение на национални съдии и треньори по обездка.

Състезателел обездка на ниво Гранд При.

Юри Романов

Русия

FEI 4* международен съдия по обездка

“Влязох в конния спорт на 9 години и достигнах до ездач на ниво Гран При. Бил съм в националния отбор на Русия. През 2000 г. започнах като съдия на национално ниво, а през 2008 г. станах съдия на международно ниво. Към този момент съм съдия на много състезания от най-висок клас като CDI 4 и 5 * и европейски шампионати за юноши и млади ездачи. Най-важното събитие на което ще съм съдия през тази година е Топ Десет в Стокхолм. 10 най-добри състезатели в света. ”

Ханс Восер

Швейцария

FEI 3* международен съдия по обездка

Ханс Восер започва да язди на 10 годишна възраст. Към момента е на ниво Гран При в неговия клуб по езда. Съдийства на международно ниво Интермедиер 1. Три звезди международен съдия съдийства в Европа, а от миналата година съдийства и в Мексико и Уелингтън САЩ.