ВТОРИ МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР
CDI 1*, CDICh, CDIJ, CDIY, CDIYH

3-6 септември 2020, Царацово

Съдийска комисия

Петер Ханшаги

Унгария

FEI 4* международен съдия по обездка

Започнах да яздя на 11 годишна възраст. Състезавах се 24 години в дисциплините обездка и прескачане на препятствия. Треньор ми беше Тамаш Немети, офицер от кавалерията , племенник на известния треньор на националния отбор на САЩ, Берталан де Немемти. Станах международен съдия по обездка през 1989 г., а през 1992 г. Станах международен съдия 4 *. От 2003 г. съм международен съдия по обездка и за млади коне. Аз съм в състава на учителите съдии на FEI Solidarity Department.
Съдил съм над 200 CDI, CDIO, CDI-W. Четири пъти съм бил в съдийския състав на Балканските първенства. Моята професия е дипломиран икономист, международен експерт по туризъм и маркетинг. Освен международен съдия по конен спорт в практическия живот, аз преподавам в различни университети и колежи от 31 години.

Ханс Восер

Швейцария

FEI 4* международен съдия по обездка

Ханс Восер започва да язди на 10 годишна възраст. Към момента е на ниво Гран При в неговия клуб по езда. Съдийства на международно ниво Интермедиер 1. Четири звезди международен съдия съдийства в Европа, а от 2018 година съдийства и в Мексико и Уелингтън САЩ.

Милан Джорджевич

Сърбия

FEI 2* международен съдия по обездка